ALS JE LEVEN IN SCHERVEN UITEEN SPAT

Maak er dan iets moois van.

Ik sluit aan op jouw persoonlijke sleutel om je levensstijl te kunnen veranderen.

Een goede gezondheid vinden we vaak vanzelfsprekend, totdat je lijf en geest met je aan de haal gaan. De weg terug naar gezond zijn is niet altijd makkelijk. Eén van de sleutels is je levensstijl veranderen. Er bestaat niet zoiets als 'one key fits all'.
We zijn geniale unieke mensen. Twee mensen met dezelfde hulpvraag hebben ieder een eigen sleutel nodig.
De ene dient zijn voeding aan te passen, de ander zijn emoties te reguleren.
Ik werk op verschillende niveaus en maak speciaal een sleutel voor jou.
Image
Ik ben in 2005 gestart met mijn praktijk Prasanna.
Op weg naar emotionele en energetische vitaliteit
en jij mag een periode mee wandelen.
Prasanna is het doel, de weg vinden om je in staat van
geluk, liefde en tevredenheid te kunnen brengen.

In 1996 maakte ik voor het eerst kennis met Neuro Emotionele Integratie (NEI) methode. De eerst keren moest ik wennen omdat het zo anders was en nieuw, maar ik merkte wel dat het me hielp. Ik volgde de basiscursus en was direct verkocht. Dit paste bij me. Ik schreef me in voor de opleiding en dit was het begin van vele cursussen en workshops op gebied zelfontwikkeling.
Tijdens alle trainingsdagen werkte ik de methodieken met mezelf en anderen uit. Ik onderging als cliënt de oefening en ik oefende als begeleider. Dit heeft me veel inzichten gegeven over mijn functioneren, mijn dysfunctionele gedrag en gemoed.

Al meer dan 20 jaar verzamel ik werkvormen die mij geholpen hebben en ontdekte ik hoe ik ze opmaat kan maken voor mijn cliënten.
Vanaf 2007 heb ik vele trainingen verzorgd voor crisisteams, brandweer, politie en ambulance personeel. Deze groep mensen worden emotioneel behoorlijk uitgedaagd. Hier werd ik geprikkeld door de cummulatieve ballast waar ze mee te maken hadden  om werkvormen te ontwikkelen die je makkelijk zelf kunt leren en die snel werken.

In mijn praktijk leer ik je deze interventietechnieken. We vullen jouw gereedschapskist met oefeningen waarvan jij weet dat ze je altijd helpen op die momenten dat je het nodig hebt.

In de afgelopen jaren heb ik me ontwikkeld tot expert in emotionele vitaliteit ook wel emotieregulatie genoemd. Daarin heb ik ontdekt dat je emotionele vitatiteit bereikt als je jouw emotionele ballast opruimt. Dit kan ballast zijn die je weerhoudt om gezond te eten, drinken of te bewegen. Ballast die je weerhoudt goed voor jezelf op te komen of om gezonde relaties aan te gaan. 
Ruim op en maak plaats voor jouw prasanna.

CURSUS/TRAININGEN

2020                     IEP Nijmegen
25 provocatieve technieken.

2018                     Conamore Zwolle
Psychosociale basiskennis.

2016                     Open Universiteit
Inleiding psychologie en neurologie.

2011                    Innersteps Baarn
Wandelcoach.

2009                    IEP Nijmegen
Introductie provocatief coachen. Kunst van het kwetsen. Wat beweegt mij.


2006                     Orin opleidingen Eemnes

Medische basiskennis.

2000                     Essence Training Amsterdam
Essence en Source.

2000                     Deepak Chopra La Jolla (USA)
Journey into Healing.

1999                    Sundoor Training Winterswijk
Initiation en certification (gecertificeerd firewalk instructor).

1997                     AVN Nijmegen
Neuro Linguïstisch Programmeren, Master Coach en Time line coach.

1996                     AVN Nijmegen
Practitioner Neuro Emotionele Integratie (NEI).
Kintsugi
In Japan wordt gebroken servies niet weggegooid maar gelijmd. De scherven worden met vloeibaar bladgoud weer gerepareerd. Ze worden niet onzichtbaar gemaakt zoals het origineel was maar juist opvallend zichtbaar.
Het leven heeft ook zijn scheuren en barsten; ziekte, ontslag en verlies.
De kunst is om je breuk te herkennen. De tijd te nemen om het te herstellen en om daarna op een positieve manier door te leven na de breuk.
Je hoeft je litteken niet te verbloemen, deze mag zichtbaar zijn. Je hoeft je niet te schamen voor de breuk, vind jouw vloeibaar bladgoud en heel je zelf.
Walk your talk
'Ongelukkig is hij die het ongeluk niet dragen kan'

FANTASTISCH GEHOLPEN

Maud heeft me fantastisch geholpen om weer in mijn kracht te komen. Dit heeft ze gedaan door vooral op onbewust niveau blokkades bij mij te doorbreken. Hierdoor voel ik mij een sterker en energieker mens. Het is eigenlijk niet in woorden te vatten. Het is een ervaring die ik iedereen van harte gun.

STERKER & DAADKRACHTIGER

Maud en Jelle dankzij jullie gesprekken en interventies voel ik mij fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel weer in mijn kracht staan. Eerlijke, oprechte en open gesprekken gaven mij de inzichten die ik nodig had om weer in balans te komen. Jullie pakken het complete plaatje aan en hebben goed in het oog waar je kwaliteiten en aandachtspunten liggen. Hierdoor ervaar ik meer rust en acceptatie van mijzelf. Ik ben goed zoals ik ben. Hartelijk dank hiervoor.

BEHOUD VAN MIJN KIEZEN

Ondanks goede mondverzorging en bezoeken aan de mondhygiëniste bleef ik problemen met mijn tandvlees houden. Bloedingen en ontstekingen kwamen regelmatig voor.
Op een drietal plekken werden pockets van 6 tot 8mm geconstateerd en op 2 plekken pockets van 10 tot 12mm. voor deze kregg ik advies om de betreffende kiezen te laten verwijderen. Ik draag overdag de Quintbox bij me. 's Nachts ligt de Quintbox onder mijn kussen. Ik ben nu bijna een jaar verder. De 6 tot 8mm pockets zijn verdwenen. Deze zijn nu normaal, 2 tot 3mm. De pockets van 10 tot 12mm zijn teruggebracht tot 4 tot 5mm, een enorme voortuitgang en tot op heden met behoud van mijn kiezen.