Methodieken.

Ik werk in de praktijk met verschillende interventietechnieken.
Image

Interventietechnieken

Interventietechnieken werken op onbewust niveau en helpen je om je patronen, gemoed en gedrag te veranderen.

N.E.I.

Sinds 1997 werk ik met de methode Neuro Emotionele integratie. Door met de spiertest te werken communiceer ik met jouw onderbewuste. In jouw lijf zit alle informatie opgeslagen. Net als in een computer. Je mooie herinneringen en je minder mooie herinneringen, lastige momenten. Van de mooie hebben we geen last, het zijn de lastige momenten die ons een rot gevoel geven. Jouw innerlijke computer weet precies waar en wat er speelde. Dit zijn momenten waarop jij niet in staat was om je gevoel en gedachten (hart en hoofd) op één lijn te krijgen. Met behulp van deze werkvorm help ik je om hart en hoofd alsnog samen te laten komen.

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren is een interventietechniek waarbij de oefeningen een verandering brengen in je denken en voelen. Door gebeurtenissen te herkaderen (een andere betekenis te geven) verandert het gevoel over de gebeurtenis.
NLP werkt met veronderstellingen zoals 'ik ben oké en jij bent oké' en elke verworven vaardigheid is overdraagbaar op anderen. Ik leer je hoe je zelf de oefeningen kunt uitvoeren om je denkpatroon te verbeteren. Gezonde gedachten helpen je gezonder te voelen.

Interventie technieken

Deze werkvormen kun je makkelijk zelf leren om te doen. Ze zijn simpel en werken snel. Tijdens een consult doorloop ik alle stappen met je en na afloop ontvang je de handleiding met jouw persoonlijke sleutel. Bepaalde technieken werken met name op het mentale deel en andere op emotioneel niveau.
Zo wordt je vaardig in regie voeren op je emotie en gedachten.

Wandelcoach

Tijdens het wandelen doen we verschillende technieken buiten met de dingen die de natuur aanbiedt. We lopen en staan stil naar behoefte en doen wat nodig is om inzichten te krijgen, los te laten wat niet meer dient en te vinden wat je nodig hebt.

Relatiecoaching

Binnen een liefdesrelatie kun je het beste groeien. Juist je lief drukt op je disfunctionele knoppen, deze zijn altijd oud en kunnen heel pijnlijk zijn. Soms is het zo onbehaaglijk dat je van elkaar vervreemd. Met behulp van verschillende interventiemethoden gaan jullie samen aan het werk. Niet alleen praten en blijven hangen in welles en nietes, maar aan het werk. Je ruimt de ontstane onderlinge frustraties op en je leert helder & duidelijke te communiceren, hierdoor ontstaat rust om je relatie beter vorm te geven.

Ritueel 'Rite of the womb'

De kracht en wijsheid van de baarmoeder.

“Bij vrouwen liggen veel emoties opgeslagen in de baarmoeder. Alleen als die helemaal gezuiverd is kan de liefde en levenskracht vrijuit stromen.”
De baarmoeder is zo veel meer dan alleen de fysieke ruimte waar baby's groeien. Op een energetisch niveau houdt de baarmoeder de ruimte open voor de levenskracht van een vrouw. Het is bij haar het energetisch centrum van potentieel, creatiekracht en levenslust. voor ons welzijn.